PDM

ساعت کاری

شنبه تا پنجشنبه - ساعت 8 صبح تا 8 شب

سوالتان را بپرسید

2639 701 0917

ایمیل ما

info@pdm-int.com



رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ایجاد حساب کاربری جدید

* لطفاً اطمینان یابید برای وارد کردن عدد کیبرد در حالت انگلیسی باشد.

وب لاگ تخصصی فروشگاه آنلاین و تبلیغات ویدیویی

ارسال بلاگ

  /  

آخرین بلاگ

آخرین بلاگ ها

آخرین بلاگ ها به ترتیب انتشار

وبلاگ-شروع رسمی فعالیت گروه مهندسی مدیران و نقش آوران

شروع رسمی فعالیت گروه مهندسی مدیران و نقش آوران

توسط: محمد رضا پورمختار

1401/6/29

شرکت با نام کامل و رسمی مدیران و نقش آوران روشن سپهر با هدف ایجاد نوآوری در زمینه خدمات اداری، مهندسی ساختمان و مهندسی نرم افزار بطور رسمی شروع بکار می کند.

وبلاگ-آشنایی با موشن گرافیک (بخش اول)

آشنایی با موشن گرافیک (بخش اول)

توسط: محمد مهدی معماریان

1401/7/12

امروزه با توجه به پر رنگ شدن نقش فضای مجازی در ابعاد مختلف زندگی بشر، ویدئوهای کوتاه با هدف تبلیغات، آموزش و موارد دیگر، به جزء جدایی ناپذیر این فضای محبوب و کاربردی تبدیل شده اند. "موشن گرافیک" به عنوان یک ویدئو جذاب و ارزان به نسبت سایر انواع ویدئو، خیلی زود جای خود را در فضای مجازی باز کرده و در حال حاضر یکی از بهترین و به روزترین راههای به اشتراک گذاری اطلاعات می باشد.

وبلاگ-آشنایی با موشن گرافیک (بخش دوم)

آشنایی با موشن گرافیک (بخش دوم)

توسط: محمد مهدی معماریان

1401/7/20

در بخش اول به تعریف موشن گرافیک، موارد استفاده و مزایا و ویژگی های این حرفه پرداختیم. در بخش دوم به سراغ نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک خواهیم رفت به بازار کار این حرفه می پردازیم. با ما همراه باشید.

وبلاگ-فروشگاه آنلاین؛ خداحافظی با محدودیت‌های جسمی و مالی در راه کسب و کار

فروشگاه آنلاین؛ خداحافظی با محدودیت‌های جسمی و مالی در راه کسب و کار

توسط: مریم پورمختار

1401/8/4

فروشگاه آنلاین برای رفع محدودیت های فروش و حتی برای خریداران بسیار راه‌ گشاست! با این روش فروشندگان آنلاین در کار نیک سهیم هستند و همچنین مشتریان بیشتری خواهند داشت؛اما چطور؟ مطلب را مطالعه بفرمایید.

وبلاگ-تغذیه کودکان؛ تأثیر قند مضاعف بر بدن فرزندان ما.

تغذیه کودکان؛ تأثیر قند مضاعف بر بدن فرزندان ما.

توسط: محمدامیر معماریان

1401/8/16

امروزه کودکان ما در معرض انواع و اقسام خوراکی های سرشار از قند قرار دارند که مصرف آنها علاوه بر تأثیراتی که با آنها آشنا هستیم (خرابی دندان ها، چاقی و..)، پیش زمینه بیماری های جدی تر مانند سندروم متابولیک، دیابت نوع 2 و حتی بیماری های قلبی عروقی را نیز فراهم می سازند. می توانیم با توجه به رژیم غذایی کودکانمان، آینده سالمی را برای آنها به ارمغان بیاوریم.

وبلاگ-تغذیه کودکان؛ تأثیر قند مضاعف بر بدن فرزندان ما.
قند، این ماده حیاتی و در عین حال کشنده!




تغذیه کودکان؛ تأثیر قند مضاعف بر بدن فرزندان ما.


قند، دشمن پنهانی بدن ما

تغذیه و رژیم غذایی کودکان به ویژه در سنین اولیه زندگی از اهمیت چشم گیری برخوردار می باشد. تغذیه درست امکان رشد جسمی و ذهنی مناسب را برای کودکان فراهم می سازد و سهم به سزایی در آینده فرزندانمان دارد. مصرف بیش از اندازه خوراکی های با درصد قند بالا زمینه ساز بسیاری از بیماری هاییست که در آینده نزدیک و دور برای فرزندانمان مشکل ساز خواهند شد. قند فقط در خوراکی های شیرین وجود ندارد، بلکه در بسیاری از خوراکی های دیگر نیز موجود است که به آن قند پنهانی می گویند. انواع چیپس و تنقلات که شامل مقادیر زیادی از کربوهیدارت هستند و بسیاری از سس ها و طعم دهنده ها از جمله این خوراکی ها هستند.
شاید این نکته باعث تعجب شما شود که میوه ها دارای قندی ناسالم هستند! میوه ها قندی به نام فروکتوز(Fructose) دارند که به خوبی در بدن جزب نمی شود. این نوع قند در بدن تبدیل تری گلیسرید (نوعی چربی) و اوریک اسید (یا اسید اوره) می شود که در مقادیر زیاد باعث صدمه به بدن خواهد شد. البته مصرف میوه به اندازه مناسب به دلیل وجود فیبر و انواع ویتامین ها توصیه می شود اما مصرف بیش از اندازه میوه و آبمیوه ها به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از قند برای کودکان توصیه نمی شوند.
به توصیه متخصصان در سازمان بهداشت جهانی (WHO) و انجمن قلب آمریکا(AHA)، مصرف روزانه قند در کودکان 2 تا 18 سال باید کمتر از 25 گرم در روز باشد. متاسفانه این مقدار در رژیم غذایی بسیاری از کودکان رعایت نمی شود. شیرینی و شکلات به دلیل طعم خوب و تولید هورمون دوپامین در بدن باعث ایجاد وابستگی کودک به این نوع خوراکی ها می شود. دادن شیرینی و شکلات به فرزندانمان به عنوان جایزه از مخرب ترین رفتارهایست که والدین می توانند داشته باشند زیرا کودک را شرطی می کند که رفتار خوب برابر است با شیرینی و این روند باعث ایجاد مشکلات جسمی و روحی در بلند مدت خواهد شد.



وبلاگ-تغذیه کودکان؛ تأثیر قند مضاعف بر بدن فرزندان ما.
شاخص گلیسمی برخی از خوراکی ها


قند بیش از اندازه چه تاثیری بر بدن ما می گذارد؟

قند ساده، یا به اصطلاح علمی گلوکوز (Glucose)، سوخت اصلی بدن است. بدن انسان کربوهیدرات موجود در مواد غذایی را برای استفاده تبدیل به گلوکز کرده و مقداری اضافی را به صورت چربی و پروتیین ذخیره می کند. این گلوکز به همراه خون گردش پیدا کرده و سلول های بدن برای تولید انرژی از آن استفاده می کنند. کربوهیدارت ها درصد زیادی از رژیم روزانه ما را تشکیل می دهند. برنج سفید، انواع نان و تنقلات از جمله خوراکی های با مقادیر زیادی کربوهیدات هستند. مصرف بیش از اندازه این مواد غذایی باعث بالا رفتن گلوکز در خون می شود و بدن چاره ای جز ذخیره آن به صورت چربی ندارد. در بلند مدت این عمل باعث چاقی و بیماری های دیگری خواهد شد که سلامت کودکان مارا تهدید می کنند.
متخصصان تغذیه و پزشکان برای توصیف سالم بودن مواد غذایی دارای کربوهیدات از شاخص گلیسمی (Glycemic index) بهره می برند. این شاخص بر اساس تنظیم شده است که گلوکز موجود در مواد غذایی به چه سرعتی در بدن جذب و در خون پدیدار می شوند. هرچه گلوکز یک ماده غذایی سریعتر جذب بدن شود، آن خوراکی ناسالم تر است، زیرا باعث افزایش بیش از اندازه مقدار گلوکز در خون شده و این گلوکز اضافی به صورت چربی ذخیره خواهد شد. این شاخص به سه دسته کم (کمتر از 55)، متوسط (56 تا 69) و زیاد (بیش از 70) تقسیم می شود.
لازم به ذکر است که این شاخص در بیشتر موارد برای بیماران دیابتی و چاق برای ارایـه رژیم غذایی مناسب استفاده می شود، اما برای انتخاب خوراکی های مناسب برای فرزندانمان نیز مفید است.



وبلاگ-تغذیه کودکان؛ تأثیر قند مضاعف بر بدن فرزندان ما.
چاقی در کودکی پیش زمینه بسیاری از بیماری های حاد در آینده است.


بیماری های خاموش

شاید اشاره به دیابت نوع 2 در کودکان نامتعارف باشد، زیرا این بیماری همیشه با سنین بالا ربط داده شده است، اما مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی نامناسب و سرشار از قند و چربی در کودکی از اصلی ترین عامل ایجاد این بیماری در سنین بالاست. بدن انسان به وسیله هورمونی به نام انسولین میزان قند خون را تنظیم می کند.این هورمون در سلول هایی مخصوص در لوزالمعده ما تولید و ترشح می شود. اگر میزان قند خون به طور مداوم بالا باشد (با مصرف مواد غذایی سرشار از کربوهیدات و قند)، سلول های بدن که به طور طبیعی به انسولین واکنش نشان می دهند، حساسیت خود را به این هورمون از دست داده و این عمل باعث افزایش قند خون می شود. به علاوه، سلول های تولید کننده انسولین در صورت قند خون بالا باید به طور مفرط به تولید انسولین بپردازند که باعث کاهش توانایی آنها یا "خسته شدن" آنها می شود که در نتیجه انسولین کاهش و قند خون افزایش می یابد.

بیماری دیگری که در سال های اخیر در کودکان افزایش داشته سندروم متابولیک ( Metabolic Syndrome) می باشد. این بیماری قبلا فقط در افراد بالغ تشخیص داده می شد، اما به مرور پزشکان متوجه شدند که کودکان نیز در معرض این بیماری هستند. سندروم متابولیک فقط یک بیماری نیست، بلکه مجموعه ای از بیماری هایی همانند دیابت، چاقی و چربی پریشی (dyslipidemia) است که سلامت کودک را به خطر میاندازند. کودک مبتلا به این بیماری ممکن است سالها بدون هیچگونه علایم و نشانه ای و کاملا سالم به نظر برسد، اما به مرور زمان علایم این بیماری شروع به پدیدار شدن می کنند.

اگرچه فراهم کردن تغذیه و رژیم مناسب غذایی برای کودکانمان می تواند گهگاهی سخت و پر زحمت باشد، اما این عمل سلامت و آینده آنها را تضمین خواهد کرد.



وبلاگ-محمدامیر معماریان

توسط:

محمدامیر معماریان

1401/8/16





2 دیدگاه ثبت شده

وبلاگ-محمد رضا پورمختار

محمد رضا پورمختار

09:43:39

درود بر شما دکتر معماریان عزیز. مطلبه عالی، مفید و در عین حال بسیار مهمی ارسال کردید. مسئله قند در زندگی بشر امروز چالش زیادی ایجاد کرده. این مطلب میتونه تلنگری به همه (مخصوصاً نوجوانان باشه). این توضیح رو باید به مخاطبین عزیز بدم که محمد آقا پزشک هستند و افتخار دادند و در ارائه بلاگ های مفید در کنار ما هستند. منتظر مطالب ارزشمند دیگه از ایشون هستیم.

وبلاگ-محمد مهدی معماریان

محمد مهدی معماریان

23:24:41

سلام و درود فراوان خیلی لذت بردم و خیلی مفید بود. حتما با افراد زیادی به اشتراک میذارمش. با آرزوی بهترین ها

دیدگاه خود را درباره این بلاگ منتشر کنید







با عرض پوزش در حال حاضر آنلاین نیستیم. در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ پیام شما به ایمیلتان ارسال خواهد شد.

اپراتور شماره 4 پاسخگوی شماست.

در صورت تمایل ایمیل خود را وارد کنید



پشتیبان آنلاین

پشتیبان آنلاین-مدیران و نقش آوران